почеток english shqip контакт  
Фондација "е-Македонија"
 


Годишни извештаи

Годишен извештај за 2013

Финансиски извештај за 2013

Годишен извештај за 2012

Финансиски извештај за 2012

Годишен извештај за 2011

Финансиски извештај за 2011

Годишен извештај за 2010

Финансиски извештај за 2010

 
 

 
правна напомена

© Македонски Телеком