почеток english shqip контакт  
Фондација "е-Македонија"
 


Контакт

Фондација е-Македонија
Македонски Телеком АД – Скопје

Ул. Кеј 13ти ноември, бр.6,
1000 Скопје, Maкедонија
тел:    +389 2 3242 568
факс: +389 2 3224 718

email: kontakt@e-makedonija.org.mk


 
 

 
правна напомена

© Македонски Телеком